Hvem er vi?

Den Engelske Dyrlæge er stiftet og ejet af dyrlæge Damian Strudwick. Da en operation bliver hurtigere og sikrere for patienten, når alt personale kender proceduren og udstyret grundigt, er vi også heldige at have en meget erfaren og dygtig autoriseret veterinærsygeplejersker, Alexis Whiting, ansat til at assistere ved anæstesi, operationer, og plejen af udstyret.

Damian Strudwick

Jeg kommer selvfølgelig(!) fra England

Jeg kommer selvfølgelig(!) fra England og blev færdiguddannet som dyrlæge fra Royal Veterinary College, London, i 2003. Jeg arbejdede i England i 2 år, før jeg rejste verden rundt og lavede frivilligt arbejde i 18 måneder. Da jeg kom tilbage, fortsatte jeg med at arbejde i England og begyndte at dyrke min interesse i smådyrskirurgi.

Jeg flyttede til Danmark i 2011, hvor jeg har arbejdet med henvisninger både hos Evidensia Faxe og AniCura Odense Dyrehospitaler, før jeg sprang ud som selvstændig specialiseret mobil kirurgi konsulent i starten af 2019.

2-års videreuddannelses forløb i smådyrskirurgi

Jeg bestod et 2-års videreuddannelses forløb i smådyrskirurgi i England i 2009, som klædte mig godt på til en videre specialisering inden for alle former for kirurgi, og jeg har fokuseret primært på kirurgi siden da. Efterfølgende har jeg været på adskillige kurser inden for ortopædi (knogle-, muskel- og ledkirurgi), artroskopi (kikkertkirurgi i led), neurokirurgi (diskusprolaps operationer), bløddelskirurgi (f.eks. øre-næse-hals, hudrekonstruktion og bughule-kirurgi), muskuloskelet ultralydsscanning (bevægeapparatet) og CT-scanning. I øvrigt holder jeg selv foredrag inden for forskellige kirurgiske emner på videreuddannelses-kurser for dyrlæger.

Jeg taler flydende dansk

Jeg taler flydende dansk og har arbejdet som dyrlæge og talt dansk hver dag siden 2010, hvor jeg bestod min dansk-eksamen. Jeg kan selvfølgelig ikke sige mig fri for en accent og lidt sproglige fejl her og der, men de fleste af mine klienter og kollegaer har givet udtryk for, at det er nemt at forstå mig.

Jeg flyttede til Danmark for at være sammen med min kone

Jeg flyttede til Danmark for at være sammen med min kone, Caroline (specialkonsulent inden for international kommunikation og projektledelse). Sammen har vi 2 meget aktive drenge, Ryan og Luke, født henholdsvist i 2013 og 2015.

Privat

Privat elsker jeg at bruge tid med familien, dyrke crossfit og SUP (stand-up paddling), samt at rejse. F.eks. mødte jeg Caroline på en back-packing tur til Peru, og vi har sammen klatret op ad Mt. Kilimanjaro

Bestilling kun igennem dyrlæge

Din dyreklinik kan kontakte os

info@denengelskedyrlaege.dk

+45 61 26 76 17