Kontakt os

Det er vigtigt at bemærke, at Den Engelske Dyrlæge kun beskæftiger sig med henvisninger. Dvs. at alle henvendelser skal komme fra en dyreklinik. Da vi låner udstyr og lokaler fra lokale dyreklinikker, kan vi kun bookes af dyreklinikken til både konsultationer og operationer. Derfor tager vi ikke imod direkte henvendelser fra dyreejere. Som dyreejer er du dog naturligvis velkommen til at gøre din egen dyrlæge opmærksom på muligheden for at booke os til at udføre en operation.

OBS: Kan kun bestilles igennem dyreklinik

info@denengelskedyrlaege.dk

+45 61 26 76 17

Telefon åbningstider:

Man-Fre 08:00-16:00
Weekend: Lukket
Helligdage: Lukket

(inkl. grundlovsdag og den 24. december.)

Priser:

Prisoverslag kan altid udleveres til din egen dyreklinik ved forespørgsel.

Regningen indeholder ligesom hos andre dyreklinikker honorarer for f.eks. konsultationer, operationer, andre behandlinger og diagnostik samt for materialer, instrumenter, forberedelse o.l. Vi takserer også for kørslen til jeres dyreklinik efter statens takst fra vores kontor i Odense.

Den Engelske Dyrlæge bliver betalt af din egen dyreklinik, som herefter modtager betaling fra dig som ejer. Alle pris- og betalingsaftaler ligger derfor imellem dyreklinikken og dig som ejer og involverer ikke Den Engelske Dyrlæge.

Vagtordning

Som udgangspunkt skal du som dyreejer altid kontakte din lokale dyreklinik for henvendelser i relation til en operation. Uden for dyreklinikkens åbningstid anvender du den standard vagtordning, som dyreklinikken er tilknyttet.

Som en ekstra service på selve operationsdagen tilbyder Den Engelske Dyrlæge, at du som dyreejer kan sende en sms til Den Engelske Dyrlæge indtil kl. 22, hvis du har brug for rådgivning til en patient, som er blevet opereret tidligere på dagen.

Alle akutte og livstruende tilfælde henvises til din egen dyrekliniks standard vagtordning uden for almindelig åbningstid.

Vær opmærksom på, at eventuel genoperation af ortopædkirurgiske indgreb stort set aldrig behøver at blive foretaget akut, men i stedet kan vente til almindelig åbningstid.

Bestilling kun igennem dyrlæge

Din dyreklinik kan kontakte os

info@denengelskedyrlaege.dk

+45 61 26 76 17